NBCC og treffdeltagere æret Steinar

NBCC og treffdeltagere æret Steinar

Publisert av Arne Flatebø den 20.06.23.

NBCC avd. Drammen og omegn holdt treff for sine medlemmer på Groven Camping og Hyttegrend 16.-18. juni. 44 treffdeltagere skinte om kapp med sola.

Han som skulle skinne aller mest denne helgen var mangeårig styreleder i avdelingen, Steinar Kolsgård. Avdelingsstyret mente at denne dagen passet for en høytidelig overrekkelse av Det Edle Drag i Sølv til sin avgåtte leder.

Steinar Kolsgård har vært medlem i NBCC i snart 35 år. Av disse har han 17 år i styret - de siste 10 årene som leder eller nestleder.
Han har vært den som har reddet avd. Drammen og omegn i flere vanskelige perioder, da ingen har villet ta på seg lederrollen i avdelingen. Han har stått på for å redde økonomien i klubben ved å gjøre en heroisk innsats i forbindelse med lotteri og loddsalg. NBCC og avd. Drammen og omegn kan på mange måter takke Steinar Kolsgård for at avdelingen fortsatt eksisterer, og i dag har en noenlunde grei økonomi.

Vi kan si at tildelingen foregikk under de mest høytidelige rammer - i et strålende sommervær med akkompagnement fra «Tor med hammeren» i bakgrunnen, og applaus fra strålende, blide treffdeltagere. Gratulerer Steinar!

Under treffet ble også Elin Thorsrud takket for den tiden hun hadde sittet i styret.