50 på medlemsmøtet hos MobileZentrum

50 på medlemsmøtet hos MobileZentrum

Publisert av Arne Flatebø den 17.10.23. Oppdatert 18.10.23.

16. oktober arrangerte NBCC avd. Drammen og omegn medlemsmøte hos MobileZentrum i Hokksund. 50 interesserte medlemmer møtte opp.

Denne kvelden var det tanken å ha to fokusområder:

  • Arrangement for barn og unge. Hva kan vi og hvordan gjør vi det?Muligheter i nærmiljøet?

  • Multimedia og nett. 
    Hva nå? Vi ønsket å sette søkelys på teknisk utstyr og muligheter i bruk av disse. Informasjon om bruk av multimediautstyr. Våre nye Nettsider, Gnist og Internett/TV var vi også gjennom.

På det første tema hadde vi invitert Hokksund Camping til å fortelle litt om hva de kan tilby barn og unge. Målet er å få til et arrangement, rettet mot barn, sammen med Hokksund Camping. Dette håper styret kan være starten på å få til et slikt arrangement  

Tema Multimedia og nett ble noe amputert da innlederen som skulle ta for seg Internett/TV i bobilen/campingvogna ble forhindret fra å møte pga. sjukdom. Dette tema kommer vi tilbake til under årsmøtet i februar.

Martine Lorentzen fra NBCC sentralt informerte om nye nettsider, Gnist og medlemsfordeler i NBCC. En stor takk til Martine for at hun stilte opp og hjalp oss med denne gjennomgangen.

MobileZentrum spanderte kaker og kaffe på de frammøtte. En stor takk for deres gjestfrihet og for at vi fikk holde medlemsmøtet i de nye, flotte lokalene deres i Industriveien 2 i Hokksund.

Kvelden ble avrundet med at Per Vie tok oss med på sine reiser med bobil i Norge og nedover i Europa. Vie var utrolig inspirerende å høre på, og han viste mange flotte bilder fra turene sine. Denne manne kan det å formidle, og hans historier ble en fin avslutning av kvelden.


Daglig leder av Hokksund Camping, Audun Wang, orienterte forsamlingen om hva campingen kan tilby unge.


Per Vie holdt et interresant kåseri og viste bilder fra sine mange turer med bobil i Norge og ellers i Europa.


Som en slutt på en koselig kveld rettet leder i avd. Drammen og omegn, Thorgrim Wang Eriksen, en stor takk til Ingvill Falch Nave og Kjartan Nave for deres store gjestfrihet, og for at avdelingen fikk holde medlemsmøtet i de nye, fine lokalene til MobileZentrum.